bok

Fly, sommerfugl


Maya Williams er en ambisiøs, hardtarbeidende businesskvinne bosatt i New York, på full fart opp karrierestigen omkranset av mannssjåvinistiske ledere. Da hun blir sendt til den hawaiiske øya Kaua’i for å holde et innlegg på en konferanse, ender hun opp med å gjøre et valg som setter hele hennes karriere på spill.


På Kaua'i opplever Maya det chille øylivet for første gang, og når hun møter mennesker som åpner øynene hennes for andre måter å tenke på, begynner hun å se livet, jobben, kjærligheten og seg selv i et helt nytt lys.


Men Maya må etter hvert hjem igjen til New York og businesslivet. Klarer hun å leve etter sine nye livsfilosofier og fremdeles gjøre suksess? Og vil hennes personlige og profesjonelle forvandling gi henne lykken og friheten hun drømmer om?

norweigan copy

english copy

REFERANSER

Adam Grant

New York Times bestselgende forfatter av Originals og Give and Take

Annicken R. Day har en egen evne til å gjøre uengasjerte, ineffektive team om til arbeidsplasser som syder av kreativitet og glede. Med sin debutroman viser hun at hun også har et talent for å skape fortellinger om å forandre seg selv.

REFERANSER

Thomas Erikson

Bestselgende forfatter av Omgitt av idioter

En inspirerende bok om personlig og profesjonell forandring, og om hvor viktig det er å ha ekte glede i livet – også innenfor business. Til alle menn: Dere burde også lese denne boken!

Come Fly With Me online kurs

Har du lest boka? 

Har du lyst å høre om noen av det som har inspirerte Fly, sommerfugl, og reflektere over noen spørsmål for ditt eget liv? Da kan dette online kurset være noe for deg!  


Gjennom 6 videoer snakker forfatter Annicken R. Day om kapitlene i boka og om virkelige hendelser som har inspirert historiene. Og i slutten av hvert video får du noen refleksjons oppgaver som kanskje vil inspirere deg til å fly...


Kurset er på engelsk. 

Annicken R. Day

kontakt annicken r. day


Annicken R. Day hjelper ledere og team med å vokse, blomstre og prestere til sitt fulle potensiale. Send inn en uforpliktende forespørsel på et foredrag med henne i dag!