om annicken r. day

om annicken r. day

Oppvokst i Rælingen utenfor Oslo, Annicken visste allerede som liten jente at det var en stor, spennende verden som ventet på henne der ute. Etter videregående reiste hun ut i den store verden, bodde i Frankrike, Spania, Østerrike, England før hun slo seg ned i Stockholm, Sverige hvor hun utdannet seg innen organisasjon og ledelse ved Stockholm universitet.

Etter 12 år i utladet flyttet hun tilbake til Norge og ble direktør for bedriftskultur i det norske videokonferanse selskapet Tandberg, som opplevde en formidabel vekst og ble kåret til Norges Beste Arbeidsplass 3 år på rad under hennes ledelse.

Da amerikanske Cisco kjøpte Tandberg for 3,4 milliarder amerikanske dollar, tok Annicken rollen som kulturevangelist med ambisjone om å inspirere Cisco’s 70 000 ansatte til å glede seg til jobb på morgenen. Cisco ble nylig kåret til verdens beste arbeidsplass av Best Place to Work Institute.

I 2012 bestemte Annicken seg for å starte sitt eget selskap, Corporate Spring, med ambisjonen å skape et mer engasjerende arbeidsliv gjennom fokus på kultur og ledelse. Corporate Spring har i dag noen av verdens ledende selskaper på kundelisten sin. Annicken er personlig rådgiver for en rekke toppledere, fra oppstartsselskaper til Fortune 500 selskaper, hun er skribent for Business Insider og Huffington Post og er en globalt etterspurt foredragsholder innenfor temaene ledelse og kultur i det nye arbeidslivet.

Siden 2013 har Annicken vært bosatt i London og Los Angeles sammen med sin datter Matilde, men er jevnlig tilbake i Norge for ulike kundeoppdrag (når det ikke kan leveres virtuelt).

Annicken’s debutroman Fly, Butterfly ble først lansert i USA og ble en Amazon bestselger. Høsten -20 kom Fly, Sommerfugl til Norge og er i dag en av Cappelen Damms populære bestselgerromaner. Sommeren 2021 lanseres Fly, Sommerfugl i Tyskland.

Historien i boken er inspirert av Annicken’s egen business-, ledelse- og livsfilosofi og er blant annet anbefalt av Adam Grant, en av verdens ledende stemmer innen organisasjon psykologi og ledelse, Hilde Midthjell, en av Norges mest suksessfulle forretningskvinner og Thomas Eriksson, bestselgende forfatter av «Omgitt av idioter». (Se mer under Bøker)

Annicken bor i dag i Los Angeles når hun ikke er på besøk i Skandinavia for diverse kundeoppdrag eller for å besøke huset sitt på svenske vestkysten.


Annicken R. Day

kontakt annicken r. day


Annicken R. Day hjelper ledere og team med å vokse, blomstre og prestere til sitt fulle potensiale. Send inn en uforpliktende forespørsel på et foredrag med henne i dag!